Nyheder

Hvad er tagovervejelserne ved montering af solcelletagsten?

2023-11-09 14:28

Problemer med installation af soltag omfatter følgendeg:

 

Taglastekapacitet


Inden montering af solcelletagsten er det nødvendigt at kende tagets bæreevne, herunder tagets struktur, materialer og designbelastninger. Hvis tagets bæreevne er utilstrækkelig, og du skal forstærke det eller vælge lette solcellemoduler, så sgbsolar'sT MAX L-fotovoltaiske tagsten i metal, der kun vejer 6,5 kg hver, er det perfekte valg for dig.

 


Tagmaterialer


Det skal bemærkes, at solcelletagsten kun er egnet til betontage og ikke kan monteres på andre tage såsom tegl- eller metaltage.

 


Taghældning


Effektiviteten af ​​solcelletagsten er relateret til hældningsvinklen, og den optimale vinkel bør bestemmes i henhold til den lokale breddegrad, længdegrad og klimatiske forhold. Generelt set er tage med en vinkel mellem 15 og 60 grader perfekte.

 


Tag vandtætning


Fotovoltaiske tagsten er i det væsentlige en slags tegl, bare givet funktionen af ​​elproduktion, kan bruges, da et tag også har funktionen af ​​vandtætning og vandledningsevne, men fotovoltaiske tagsten under betontaget vandtætning er stadig afgørende for at gøre en god job of a thing, vil taglækage trods alt være en meget ubehagelig oplevelse.

 


Tagsikkerhed


Montering af solcelletagsten skal udføres på taget, og det er vigtigt at sikre sikkerheden under installationsprocessen for at undgå ulykker. Sikkerhedsudstyr som sikkerhedsseler og sikkerhedsreb kan bruges til at beskytte installatørernes sikkerhed.

 


Som konklusion, før installationen af ​​fotovoltaiske tagsten udføres, skal tagkonstruktionen evalueres og inspiceres, den passende installationsmetode og vinkel skal vælges, og sikkerheden og vandtætningen af ​​installationsprocessen skal sikres. Dette vil sikre det solcelleanlægs stabilitet og sikkerhed, maksimere elproduktionseffektiviteten og forlænge systemets levetid på samme tid.

 



Kontakt os


Som producent af solcelle tagsten, sgbsolars mål er at gøre ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igennem installation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.

 

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at åbne chatvinduet og sige hej.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.