Nyheder

Hvor mange år betaler et tegltag sig tilbage?

2023-11-06 14:35

solar tile roof

Tilbagebetalingsperioden for et tegltag er relateret til mængden af ​​elektricitet, der genereres af solfangerne, hvilket er direkte relateret til solsystemets rentabilitet.

 

Omkostningerne ved at montere et soltegltag på en bolig afhænger af den installerede kapacitet og budgettet. 100 kvm tag kan monteres med et solartegltag på omkring 10-13 KW.

 

Installation af 10KW solar tegltag, skal koste markedsprisen på omkring 85.000 RMB. som omfatter solcelleanlæg i solpanelmodulet, inverter, distributionsboks, PV-kabel, MC4-stik og så videre, den foreløbige solcelletagsundersøgelse, midten af ​​design og konstruktion og den sene nettilsluttede eftersalgsservice.

 

Lad os lave en hypotese

Et tegltag er installeret med solcelletagsten i et bestemt område af Kina, ved hjælp af et nettilsluttet solenergilagringssystem med en installeret kapacitet på 10kw, 20% strømtab og en gennemsnitlig solskinsvarighed på 4 timer.


 

10*4*0,8=32kwh

Du kan få 32 kWh el om dagen

Husejeren bruger 20 kWh (0,8RMB fra nettet) og har 12 kWh tilovers, som tilbageføres til nettet ved 0,6RMB til omsætning.

 


20*0,8+12*0,5=23,2RMB

Dette er en dags indtjening


23,2*365 dage=8468RMB

Dette er den samlede indkomst for et år


 

80000/8468=9 år

Tilbagebetalingstiden er omkring 9 år

 

Denne tilbagebetalingstid er baseret på 4 timers lys om dagen, men der er mere lys end det! Og i områder, hvor der er tilstrækkelig mange timers sollys, op til 5-6 timer, kan mængden af ​​produceret elektricitet øges kraftigt. Det vigtigste er, at i lande med høje elpriser er denne tilbagebetalingstid meget kortere!

 

Udover at sænke din elregning, har soltegltaget endnu en fordel, som du ikke kan sige nej til – æstetik. Det giver ikke dit solcelletag en ubehagelig oplevelse, som solpaneler gør, det passer perfekt ind i dit solcelletag, gør det ikke? Flere og flere mennesker er opmærksomme på æstetikken i deres solcelletage under forudsætningen af ​​tilfredsstillende strømproduktion, og solar tegltaget fra gainsolar vil helt sikkert give dig en anderledes oplevelse.

 

Som producent af solcelle tagsten, sgbsolars mål er at gøre ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igennem installation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.

 

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at åbne chatvinduet og sige hej.

 


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.