Nyheder

Solpaneler VS solcelletagsten,Hvilken er bedre?

2024-01-05 18:38

solar roof tiles

I øjeblikket ved mange mennesker på markedet ikke meget om solcelletagsten, idet de tror, ​​at de alle er solpaneler. Faktisk er det to helt forskellige produkter, der er store forskelle på dem, ikke bare forskelligt udseende så enkelt, de spiller en helt anden rolle i livet. Denne artikel vil fokusere på forskellene mellem de to.

 

Solpanel


1. Udseendet er uordnet og ikke ensartet, ødelægger bygningens æstetik og ude af stand til at opnå arkitektonisk integration.

2. Ødelæg det originale bygningsudseende, ingen vandtæt funktion til taget.

3. Ødelæggelse af den originale tagflade og struktur, ingen beskyttelse af taget, og andre risici som regnlækage.

4. Ingen varmeisoleringsevne, helmetalbeslag holder ikke varmen.

5. Skal slå huller til fastgørelse, og beslaget i metal er bærende.

6. Ødelæggelse af tagmurkonstruktionen, hyppig vedligeholdelse, ubelejligt.

7. Kompliceret installation, skal installeres på et komplet tag eller fladt tag.

 

 

solcelle tagsten


1、Det unikke design af arkitektonisk integration holder den overordnede bygning og tag smuk og enkel.

2, for at bevare den oprindelige arkitektoniske stil, meget fashionabel og smuk, uden voldsomt at ødelægge bygningens udseende, for at bevare sin oprindelige sjæl.

3、Tre lag af strukturel vandtætning, kan bruges fuldstændigt som tag, forskønne det originale tag, omfattende vandtætning, beskyttelse af taget.

4、Ingen beskadigelse af taget, kan bruges som tagsten, hvilket giver flere beskyttelser til taget.

5、Den leveres med ventilationsstruktur for at holde temperaturen på taget og løse problemet med varmeafledning.

6, behøver ikke at slå, og almindelige tagtagsten som installation, nem og hurtig installation, beskytter tagkonstruktionen, nem og hurtig vedligeholdelse, stort set ingen vedligeholdelse.

7, Intet hot spot-fænomen, teknisk rutebrandforebyggelse, råmaterialedesign brandforebyggelse, systeminstallation brandforebyggelse,

9, en ny generation af højeffektiv fotovoltaisk elproduktion teknologi, høj elproduktion effektivitet, lineær effektivitet for at sikre stabilitet, god elproduktion indtægter, systemet understøtter en omfattende, smuk.

 

At opsummere


hvis boligejere har høje krav til elproduktion, anbefales det at installere solpaneler, men det er risikabelt.

Hvis for husejere, der er opmærksomme på tagets æstetik, er solcelletagsten virkelig det bedste valg, det opfylder dine krav til æstetik og praktisk, og engangsinstallation på plads, så dit liv altid er i en tilstand af fornøjelse.

Efter at have læst ovenstående sammenligning, tror jeg, at du ved, hvilken der passer bedst til din tagbygning. Generelt er solcellefliser en smule dyrere end solpaneler, men installationen er meget enklere end solpaneler, og kræver kun én installation. Huset vil dog holde i årtier og er stadig investeringen værd, holdbart, omkostningseffektivt, og vigtigst af alt er den behagelige oplevelse et vidunderligt tag giver dig uvurderlig.

 

Kontakt os


Som producent af solcelle tagsten, sgbsolars mål er at gøre ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igennem installation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.

 

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at åbne chatvinduet og sige hej.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.