Nyheder

T MAX L er perfekt på taget!

2024-01-04 17:54

Med den hurtige udvikling af vedvarende energi,SOL TAGPÆLLER, som en vigtig anordning til udnyttelse af solenergi, bruges i vid udstrækning på tagene af bolig- og erhvervsbygninger. Forskellige typer tagkonstruktioner har dog forskellig tilpasningsevne til montering af solcelletagsten.


DetT MAX Llette solcelletagsten, lavet af en kombination af metaltegl og solcellemoduler, vejer kun 13 kg pr. kvadrat, hvilket er meget lettere end vægten af ​​almindelige tegl. Det betyder, at T MAX L kan monteres på mange lette ståltage uden at påvirke selve bygningen. Perfekt til bolig- eller erhvervsbygninger, fabrikker osv., hvor belastningen ikke er høj.

solar roof tilesT MAX L

Til almindelig betontagdækningdet er endnu mere egnet, ingen grund til at overveje bygningens bærende problem, og du behøver ikke bekymre dig om utætte tage, helvedesild og tage stablet med dobbelt garanti. Som vist på billedet er dettesgbsolar's projekt i Hangzhou, Kina, ser det smukt ud, ikke sandt.

roof tiles

For at opsummere er solcelletagsten velegnet til montering på både traditionelle tegltage og metaltage. Forskellige typer tagkonstruktioner har forskellige krav og udfordringer til montering af solcelletagsten. Før du vælger at installere solcelletagsten, anbefales det at konsultere en fagmand for at sikre, at solcelletagstenene kan fungere sikkert og stabilt på den specifikke tagkonstruktion og maksimere udnyttelsen af ​​solenergiressourcerne.


Som producent osolcelle tagsten, sgbsolar'smålet er at lave ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igennem installation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.

 

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at åbne chatvinduet og sige hej.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.