Nyheder

Solpaneler koster VS Sol tagsten koster

2024-01-24 18:36

Sgbsolar bliver altid stillet spørgsmål ved markedsføring og promovering af solcelletagsten, hvor meget koster det at montere et PV-tag? Hvad er prisen pr. kvadratmeter? Hvorfor er solcelletagsten så meget dyrere end solcellepaneler? Og så videre og så videre.


Som førende leverandør og producent af solcelletagsten i Kina er omkostningsanalysen af ​​produkterne en vigtig del af salgsprocessen. I dag vil sgbsolar lave en PV-tagberegning for at sammenligne omkostningerne ved at bruge solcelletagsten med prisen på solpaneler.


omkostningssammenligning


Lad os lave en hypotese.

Der er et tag på 100 ㎡ (installeret kapacitet: 10kw), lad os se hvordan solpaneler og solcelle tagsten opfører sig forskelligt.

solar roof tiles


Byggeri sammenligning


Har du bemærket, at omkostningsforskellen mellem de to produkter er så lille, at processen med at montere solcelletagsten er endnu enklere? Du har måske svært ved at tro, at prisen på solcelletagsten på markedet er så meget højere end for solcellepaneler.

Følgende skema forklarer, hvorfor prisforskellen mellem de to produkter er så lille.



solar roof tiles cost

solar tiles price


Som vi kan se, vælger du at montere solpaneler på dit tag, så skal du købe to materialer, almindelige tegl og solpaneler, og så skal du montere dem to gange, først traditionelle tegl og derefter solpaneler.

Men hvis du vælger at montere solcelletagsten, behøver du kun købe solcelletagsten og montere dem, et trin ad gangen, så selvom prisen på solcelleplader er højere end for solcellepaneler, er bekvemmeligheden ved den senere konstruktion udlignede prisforskellen.

Det elektriske system er derimod et valg mellem to forskellige tilgange.



Fordele


Så selvom solpaneler sælges til en billig pris, er de simpelthen et produkt, der genererer elektricitet og ikke kan eller endda vil ødelægge din originale tagkonstruktion.

Men solcelletagsten er anderledes, det er en tagsten, der genererer elektricitet, den kan bruges som tag fuldstændig, den bevarer tagets æstetik og genererer også strøm, som de fleste siger, det er fremtidens tagdækning.


Æstetik er den største fordel ved solfanger til en brøkdel af prisen, og med den ekstra fordel ved et-trins konstruktion, så er det det perfekte tagmateriale.

sgbsolar har også arbejdet hen imod dette. Hvis du er boligejer, og du vil have et perfekt tag, foreslår jeg, at du prøver solcellefliser. Har du en virksomhed inden for flise- eller solcellebranchen, kan du også bruge solcellefliser som en udvidelse af din virksomhed. Selvfølgelig, hvis du er installatør, så har vi muligvis et forretningskryds i fremtiden.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.