Nyheder

solar tagsten VS solpaneler | Størrelse VS Power

2024-01-21 15:42

Som en ny type byggemateriale kombineret med solceller,solcelle tagstenvil blive introduceret i denne artikel med hensyn til både kraft og størrelse.


Som tagmaterialer -tagsten, der genererer strøm- æstetik og beskyttelse af taget er de vigtigste og grundlæggende, mens andre egenskaber - såsom evnen til at generere elektricitet - blot er yderligere egenskaber. Andre egenskaber, såsom evnen til at generere elektricitet, er blot yderligere egenskaber.

 



Strøm


Det meste af solpanelets effekt kan nå op på 400w eller mere,sgbsolar'sT MAX Ostandardeffekt er 90W, så hvad angår effekt,solenergi tagstenkan ikke sammenlignes med den professionelle strømgenererende solpanel.

Som vist på billedet er effekten af ​​et stykke solcellepanel omkring 6 gange større end solcelletagsten.

solar roof tiles





Størrelse


Det er velkendt, at solpanelet, selvom det producerer meget strøm, er for stort og kan forårsage skader på taget, hvis det monteres på taget.

Som du kan se på billedet, har jeg valgt en almindelig størrelse til sammenligning. solenergi tagsten er omkring en fjerdedel af størrelsen af ​​en solpanel.

 

Solcelletagstenene er meget mindre i størrelse og kan nemt og fleksibelt monteres på en lang række tage. sgbsolar har desuden udstyret forskellige typer solcelletagsten med tilhørende tilbehør, som kan skæres til, så boligejeren ikke skal bekymre sig om uoverensstemmelser mellem tagdimensionerne.

roof tiles that generate electricity






Strømproduktion per kvadratmeter



Måske kan vi lave en simpel beregning fra en anden vinkel

 

Sammenligningsanalyse af solcellepaneler og solcelletagsten på samme tag:

Beregning af strømproduktionen af ​​en kvadratmeter solcellepanel:

Solar tagstensareal: 1.134m*2.256m = 2.56kvm


Effekt: 540w


Effekten pr. kvadratmeter solcelletagsten er: 540w/2,56sqm = 210w

Effekten per kvadratmeter solcellefliser er 180w.

For nogle mindre områder på taget kan ikke rumme montering af større solcellepaneler.




Konklusion


For det samme areal af taget er forskellen i installeret kapacitet mellem montering af solcelletagsten og solcellepaneler ikke væsentlig.

 

Jeg må indrømme, at som en ny type tagmateriale er solcelletagsten et perfekt produkt, somvedvarende energi, men også i tråd med trenden på offlinemarkedet - miljøbeskyttelse!

 

Hvis du har et nyt eller ombygget tag, hvorfor så ikke prøve det?

Måske har du en traditionel shingle- eller solpanelvirksomhed, så vil solcelletagsten være et godt supplement til din virksomhed.




 

Kontakt os


Som producent af solcelle tagsten, sgbsolars mål er at gøre ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igennem installation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.

 

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at åbne chatvinduet og sige hej.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.