Nyheder

Er T MAX L støjende i regnen?

2023-09-26 18:02

Metaltagsten kan kategoriseres i glatte ubelagte metaltagsten og stenbelagte metaltagsten, som er meget forskellige i den måde, de løser regnstøjsproblemet på.

Stenbelagte metaltagsten er særligt støjsvage i regnvejr på grund af den komplekse overfladestruktur - belagt sten akustisk måtte - som forhindrer lyden i at ramme den hårde flade overflade. På den anden side har stenbelagte metaltagsten evnen til at absorbere regnlyd.

solar roof tilesclean energysgbsolar

Glatte, ubelagte metalpaneler forkorter ikke de lange refleksioner af lyd, kendt som ekkoer. Som et eksempel, når du klapper i et tomt rum, passerer lyden gennem de glatte vægge og giver ekko. Sådan også med et glat tegltag af metal: Lyden af ​​regnvand hopper tilbage og skaber et langt ekko. Med andre ord reflekterer et glat tag lyd, men ekkoet får regnen til at lyde højere og længere. Jo tykkere tagmaterialet er og jo mere ujævn overfladen, jo mere effektiv er den til at blokere og dæmpe ekkoer.


Jo tykkere tagmaterialet er og jo mere uregelmæssig overflade, jo mere effektivt vil taget være til at blokere, dæmpe og absorbere regnlyd.

Stenbelagte metaltagsten har flere lag af farvede stengranulat, som ikke kun forbedrer korrosionsbestandighed og trækstyrke, men også fungerer som en akustisk barriere. Derfor er taget mindre støjpåvirket.


Så tilbage til vores oprindelige spørgsmål, erT MAX L larmende i regnen?

Nej slet ikke.

solar roof tilesclean energy

Derudover bevarer den egenskaberne fra metalfliser - let og nem at bruge, perfekt til bygninger med strenge krav til tagbelastning og i stand til at fange solens stråler uden at beskadige bygningen, samtidig med at bygningens æstetik bevares, det er virkelig svært for mig for ikke at anbefale det til dig! ——T MAX L


Som producent afsolcelle tagsten, sgbsolars mål er at gøre ren energi tilgængelig for alle uden at bekymre sig om høje elregninger. Vi giver dig skræddersyede solcelleløsninger baseret på dit tagrum og strømbehov. Hvis du har brug for teknisk assistance, har sgbsolar fagfolk, der vil hjælpe dig med at guide dig igenneminstallation og idriftsættelsesproces for at starte dine omkostningsbesparende initiativer.




Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.