Nyheder

Chokerende! Fordele gainsolar har i forhold til Tesla solpaneler

2023-09-14 16:46

Hvis du er virkelig træt af, at solpaneler giver dit tag en uundværlig kosmetisk oplevelse, når du begynder at lede efter en balance mellem tagdæknings æstetik og praktisk, så vil solcelletag være det bedst egnede valg for dig, som passer perfekt til alle dine behov. solcelletagsten gør op med traditionelle solpanelers omfangsrige udseende og bevarer funktionaliteten til at fange solen. Der er virkelig ikke noget andet solcelleprodukt som det på markedet.


tesila solar roofsolar roof tiles


Den næste del af denne artikel vil fokusere på forskellene mellem Tesla-produkter og gainsolar-produkter.

 

1, Strøm

Teslas solpaneler giver det officielle tal på 167w/kvm, gainsolars hovedprodukt T MAX O Effekt på 177w/kvm. strøm er uden tvivl den største attraktion for dem, der er fanget i tøven med PV-paneler og PV-fliser i mængden, hvor gainsolar utvivlsomt klarer sig meget godt.

roof tiles that generate electricity

tesila solar roof


2, materialer

Vægten af ​​Teslas produkt er 18 kg㎡, og T MAX O er 30 kg㎡, måske undrer du dig måske over, hvorfor den er så tung? Fordi T MAX O indeholder dobbeltlags hærdet glas, så du slet ikke behøver at bekymre dig om at træde på det under installationen. Selvfølgelig, hvis du tror, ​​at vægten af ​​fliserne vil lægge pres på dit tag, så har gainsolar også en løsning til letvægts tagdækning - T MAX L. Dens ikke-elektroplastiske tegl er lavet af lettere farvede stenmetalfliser, der kun vejer 13 kg pr. kvadrat, hvilket gør det til det bedste valg til letvægts tagdækning.

solar roof tiles  roof tiles that generate electricity


3, Produktstørrelse

De officielle data for Teslas produktstørrelse er 15 tommer * 45 tommer (38 * 114 cm), hvilket gør forbrugerens valg meget enkelt, hvilket ikke er en vidunderlig oplevelse. Mens vores produkter i T MAX O-serien er tilgængelige i to størrelser og tre farver, tilbyder T MAX R og T MAX S forskellige former - drageskalaformede tegl og buede tegl, som skaber flere muligheder for dit tag, som ser smukt ud, ikke sandt. ? Jeg er sikker på, at gainsolars solcelletagsten kan tilpasses perfekt til alle dit tags behov.



4. Pris

Prisen er absolut dræberen for forbrugerne. Tesla solcelletag er meget dyrt (Tesla har ikke oprettet en PR-afdeling til at svare på anmodningen om kommentar). tesla solar tag produkt tilbyder $2/w, måske er du ikke sikker på, om denne pris er høj eller lav i solar fliser, men gainsolar kan helt sikkert give dig en meget attraktiv pris ($0,95-$1,5), kan du undre dig over, om en så lav pris påvirker kvalitet. Du kan undre dig over, om en så lav pris vil påvirke kvaliteten. Først og fremmest er glasleverandøren af ​​tesla solar fliser i Kina, hvilket helt sikkert vil øge omkostningerne. Men gainsolar, et joint venture mellem Yingli, PV-giganten, og san-gobuild, førende inden for tagmaterialer, har al teknologi og omkostninger under kontrol.



5, Professionalisme

Som vi alle ved, er Tesla berømt for sine elbiler, PV-fliseprodukter er Teslas forretningsekspansion i de seneste år, jeg har forsket i hans produkter og fundet ud af, at informationen på hans hjemmeside ikke er klar over prisen, produktinformation og snart. Dette vil efterlade de fleste forbrugere interesserede i hans produkter uden succes. Som gainsolar med opbakning fra to industrigiganter er vi absolut professionelle, vi giver klare detaljer om produktparametrene, og der gennemføres konstant nye projekter, hvilket uden tvivl er en bekræftelse af gainsolar.


tesila solar roof  solar roof tiles

Solcelletagsten er fremtiden for tagene. gainsolar overholder konceptet om grøn udvikling af høj kvalitet og udforsker aktivt den innovative forskning og udvikling og scenarieanvendelse af BIPV-løsninger. Gainsolar er forpligtet til sceneanvendelse af integrerede solcelle tagsten og andre Clean PV-løsninger for at give en perfekt one-stop serviceoplevelse for kunder over hele verden.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.