Nyheder

Hvordan monteres solcelletag?

2023-07-17 17:20

Hvordan monterer man solcelletag?
Sgbsolar solar tag installation tutorial

solar roof

1. Bestem installationsstedet: Generelt er det mere egnet at installeresolcelletag tegl på et tag med tilstrækkeligt sollys og uden læ. Det er bedst at vende mod syd og have en taghældning inden for området 15-60 grader. Faktorer som taglastbæring og strukturel stabilitet skal også tages i betragtning.

2. Forberedende arbejde: Kontroller tagtilstanden på monteringsstedet for at sikre, at taget er fladt og ubeskadiget, og ryd op i diverse på tagfladen. Gør et godt stykke arbejde med at imprægnere taget

3.Monter den hængende tegl: Monter solcellestenens beslag på taget. Beslaget er generelt lavet af aluminiumslegering, som er let og holdbart. Beslaget skal fastgøres på taget for at sikre stabiliteten af ​​solcellestenen.

 solar roof tiles

4. Installeresolcelletag fliser: Montersolenergi fliser på beslaget én efter én. Denne proces bruger modulære overlapningssamlinger til at beskytte taget mod skader. Som en del af taget har fotovoltaiske tegl stærk vejrbestandighed, stærk og slidstærk.

5. Tilslutningskabler: Forbind kablerne mellem de solcellefliser for at overføre den elektriske energi, der genereres af solcelleanlæggetfliser til inverter. Ved tilslutning af kabler skal man være opmærksom på kablernes længde og specifikationer for at sikre transmissionseffektiviteten af ​​elektrisk energi.

 

5. Installer invertere: Installer invertere indendørs eller udendørs til at omdanne jævnstrøm til vekselstrøm og udgangseffekt til nettet. Den fotovoltaiske vekselretter skal tilsluttes elmåleren og nettet for at overvåge strømproduktionen af ​​solcellepanelerne og mængden af ​​el-output til nettet.

7. Fælles idriftsættelse og afprøvning: Efter at installationen af ​​det solcelle tegltag er afsluttet, kræves fælles idriftsættelse og prøvning for at sikre en stabil og sikker drift af anlægget.

8. Færdiggørelse af accept: efter fælles idriftsættelse og test kræves færdiggørelsesaccept for at sikre, at installationen af ​​solcelle tegltage overholder relevante standarder og specifikationer, kan fungere normalt og opnå den forventede effektproduktionseffekt.

 photovoltaic-roof

tteknisk assistance
Vi tilbyder produktinstallationstræning og videoinstallationsvejledninger til læring.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.